A legmagasabb rendű szépség kifejezése.


Elbűvölő luxus ókori formában.


A végtelen elegancia képei.
A STEGU termékek különleges szenvedélye és nagy lehetőségei a történelem és a modernség összekapcsolását képezi, amely mindenütt sikerrel alkalmazható, ahol a belső résznek különlegesnek kell lennie.

A tér eredeti, egyedi berendezése, a siker meghatározója. A környezetünkben uralkodó légkör szárnyakat adhat, provokálhatja az úttörő megoldásokat, a nagyvonalú ötleteket, a kivételes tevékenységeket. Abból a célból, hogy ezt elérjük, erővel, képzelettel, nyitott szemmel kell rendelkezni, amely egy szóval a CHARACTER.

Kezdeményezésünkkel előjönnek a világ legszebb műemlékei, melyek gyakran mélyen a sivatag homokja alatt vagy az ázsiai őserdőben rejtőzködnek. A civilizációból való merítés, amelynek a világtörténelemben a legnagyobb hatása volt, ez a CHARACTER esetében nem másolás, hanem az antik mítoszok, hitvallások és építészet újbóli felfedezése.
       A modell gipszből készült elemeket a rendkívüli rugalmasság és a helységek belsejében uralkodó körülményekkel szembeni ellenálló képesség jellemzi, a száraz levegőtől kezdve egészen a magas nedvességtartalomig. Az ásványi adalékok, amelyeket alkalmazunk, biztosítják az eredeti színt és szilárdságot, és minden terv egyedi megvalósítása garantálja az egységes szerkezetű dekorációs rendszer kivitelezését.

A CHARACTER márka jellemzője mindenek előtt a kiváló minőség, és ezzel a profi terméket és szolgáltatást kapcsoljuk össze. Ezért Önöknek műszaki és logisztikai támogatással segítséget nyújtunk a terv megalkotásában. A mi igényeink szerint, a STEGU falburkoló lapok, dekorációs és kerti elemek gyártójának szép, alkotó és sokéves tapasztalatával megadjuk azt, ami a legjobb, abból a célból, hogy a legigényesebb ügyfeleink elvárásait teljesítsük.