A legmagasabb rendű szépség kifejezése.


Elbűvölő luxus ókori formában.


A végtelen elegancia képei.
Íme a kőbe zárt luxus. A CHARACTER rendszereinek ókori, szinte mesebeli formájában megtalálható a régi Egyiptom, Perzsia vagy a Maya állam monumentalitása.

A STEGU cég legújabb terméke a történelemnek a modernséggel való összekapcsolását képezi, amely a kivételes belső terekben sikeresen alkalmazható. Az ügyfél kívánsága szerint külön előkészített, a belső térhez igazított, a személy, a cég, arculatához igazodó CHARACTER rendszerek a legigényesebb ügyfelek kívánságait is kielégítik. A gondosan előkészített elrendezés, a kézzel formált elemek, ez a vonalvezetés kivételességének egyik jellemzőjét alkotja. A tervezők és a szobrászok részére az alkotás ihletét a világ legszebb műemlékei adják, amelyek gyakran mélyen a sivatag homokja alatt vagy az ázsiai őserdőben rejtőzködnek. A kultúrából való merítés, amelynek a civilizáció történetében a legnagyobb hatása volt, ez a CHARACTER esetében nem másolás, hanem az antik mítoszok, hitvallások és építészet újbóli felfedezése.

A CHARACTER rendszereinek teljes körű kifejezése és stílusa művészeti alkotást képez. Megragadó a kivitelezés pontossága, a minták gazdagsága, a szerkezet és a színek. Az ember nagysága minden rendszerben összemérhető az idő nagyságával. A kő szépsége egy lépéssel sem marad el az emberi képzelet hatalmától. Azt kellene mondani, hogy rendelkezni kell a CHARACTER-rel.  

A CHARACTER vonalvezetésének luxus rendszerei nemcsak egészében szép, de a részletek kivételessége és az értelemre ható erő is. Ez egy technológia is, amely egyaránt kielégíti az esztétikai és a térbeli igényeket.

Természetes ásványi anyagok hozzáadásával a kiváló minőségű gipszből készült CHARACTER rendszerek korlátlan kompozíciós lehetőséget képeznek. A burkolat megfelelő színe, az elem kifejező képessége, az árnyalat telítettsége, mindezeket kizárólag az ügyfél kívánsága korlátozza. Mindegyik rendszerből a gyártó színben az egyedi megrendelésben meghatározottat el tudja készíteni. A gyártási folyamatban felhasznált anyagok minőségével a homlokzat minőségét követik. A CHARACTER a legteljesebben a látványos belső tereknél mutatkozik be. A rendszer egyes részeinek szilárdsága, ellenálló képességük a szerelés folyamatára, a megmunkálásra, a változó nedvességtartalomra vagy a hőmérsékletre, azt okozzák, hogy az ilyen típusú kivitelezés úgy a szálloda csarnokában, vendéglőben és exkluzív helyeken egyaránt beválik.

E sorozat rendkívül lényeges jellemzője a modul rendszerű építés. Ennek segítségével lehetőségünk van a saját, eredeti kompozíció megalkotására. Az egyes rendszerekből kiválasztható az, amely elvárásainkat legjobban kielégíti, amely legjobban megvalósítja az adott helység berendezési képét. Egyidejűleg a STEGU cég garantálja az egy rendszerbe kapcsolt egyes elemek között a választás gazdagságát. Itt az ügyfél dönt a legkisebb részletről is, tetszőlegesen csatlakoztathatja az elemeket, kiválaszthatja azokat, amelyek neki a legjobban megfelelnek.